fbpx
Menu Sluiten

Ons verhaal

Na 10 jaar van reisinspiratie in verre landen maakten we onze droom waar: een webshop met artikelen van mooi, robuust materiaal!

Eigen lederen tassen- en reisaccessoireslijn

We ontwierpen een eigen lijn van tassen en reisaccessoires, gebaseerd op waar we tijdens onze reizen behoefte aan hadden. Ook op reis mag je genieten van een beetje luxe, of je dit nu meedraagt in je backpack, stevige koffer of compacte reistas. We kozen daarom voor een degelijke, stoere basis die wel tegen een stootje kan: leer. Alle producten in deze lijn worden met de hand vervaardigd in een klein atelier waardoor elk product uniek is.

Accessoires voor de gentleman

Met alle vliegroutes op de wereld, voelen we ons als reiziger steeds comfortabeler. Waar men vroeger in driedelig pak op het vliegtuig stapte, zien we steeds meer joggingbroeken bij onze medereizigers. Als fervente afstreper van de must sees in de Lonely Planet koesteren we de mooie plekken van de wereld. Voor locals, natuur en werelderfgoed tonen we alle respect, het is onze gentlemens agreement. Met onze collectie accessoires voor mannen hopen we van iedereen die gentleman te kunnen maken. En dan hopen we natuurlijk stiekem, dat het kleden van de gentleman ook leidt tot het bijpassende gedrag. Zodat we met z’n allen nog heel lang kunnen wanderlusten!

Geniet van onze shop en reisinspiratie!


Marco & Lotte

Oprichters Mr. Outback

Amerika

In 2010 maakten we onze eerste trip buiten Europa: een autorondreis van 6000 km door Zuid-West Amerika. Alles regelden we zelf, en naast de voorpret die dat opbracht bespaarden we ook nog eens zo’n 50% ten opzichte van een pakketreis. In 2012 gaven we ons Amerika-avontuur een vervolg en vlogen naar Orlando, Florida. We bezochten de highlights en vlogen terug vanaf Miami. Het zaadje was geplant!

Zuid-Afrika

Na twee jaar vol reiskriebels en tripjes door Europa werd het tijd voor wat wildlife. Waar zie je dat beter dan in Zuid-Afrika? Met de auto reden we de door ons zorgvuldig uitgestippelde route en regelden weer alles zelf.

Java en Bali (Indonesië)

In 2015 besloten we Azië eens te verkennen. Als echte V.O.C.-avonturiers reisden we naar het land van de specerijen en lieten ons onderdompelen in oud Hollandse historie.

Costa Rica

Nieuwsgierig naar de geluiden van de jungle stond Costa Rica bovenaan onze bucketlist. In 2016 was het zover: op zoek naar de luiaard, toekan en brulapen! Even twijfelend of we niet een stel luidruchtige jongens naast ons hadden, hebben die laatste zeker goed gehoord.

Sri Lanka

Na ons inmiddels mooie rijtje van reizen wisten we wel wat we het liefste zagen: wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Sri Lanka zit vol met wildparken, gecombineerd met de Aziatische gastvrijheid maakte dat in 2017 onze bestemming.

Australië

Het jaar 2017 bracht ons nog wat moois. We hakten de knoop door om langere tijd de andere kant van de wereld te verkennen. Waar we ons eerst op Australiē focusden, kwamen daar tijdens het vormgeven van onze droom steeds meer stukjes wereld bij. Met een knallende start op New Years Eve in Sydney trapten we af, om vervolgens zes weken met auto en tent het land door te trekken.

Nieuw-Zeeland

We vervolgden onze wereldreis naar het land van de kiwi’s. Hoewel we daar niet in het kiwi-seizoen waren, hebben we dankzij de locals en vogels toch voldoende vitamine kiwi opgedaan! Ook hier reisden we met auto en tent, over zowel het Noorder- als het Zuidereiland.

Singapore

Na zoveel wijdse uitzichten waren we toe aan een echte metropool. We planden onze reis naar Vietnam met een tussenstop in Singapore en bleven daar een paar dagen om op ons gemak het toonbeeld van stedelijk leven te verkennen.

Vietnam

Inmiddels drie maanden onderweg reisden we met backpack en openbaar vervoer door het gastvrije Vietnam. Naast de heerlijke gerechten in onze gevulde buikjes genoten we als toeschouwer van het dagelijks leven in dit land.

Thailand

De wereldreis sloten we snorkelend af op de prachtige eilanden Koh Lanta en Koh Phi Phi in april 2018.

  • Australië - Outback